tänne siirtyy aina edellisen viikon tekijä

TIIMIESITTELY

Pete Lipponen

Story Hacker

Odottelen tässä osiossa muita unettomia saapuvaksi. Olemme kaikki eristyksissä tahoillamme ja Vesan aloitteesta lähettiin rakentaan tätä juttua. Mä oon nyt ollu lähinnä koodaus ja visuhommissa tässä projektissa.

Toivottavasti tykkäätte. Koettakaa saada meille sana sillä sillä jos innostusta löytyy niin voitais tuoda näytös kerrallaan noita uneton leffoja omaan tietokantaan. Ties vaikka ensi viikolla pääsisitte kommentoimaan noita elokuvia ja samalla olis kiva kuulla mitä teille kuuluu.

Vesa Kuosmanen

1. viikon kuratoija

Vesa ohjaajan vision lisäksi omaa upean tunnelmanluonnin ja yhteistyön taidon. Tätä kiitollisempaa ja onnellisempaa ihmistä saa hakea! Vesa on toiminut pitkään osana Uneton48-lyhytelokuvakilpailun järjestystiimiä.

Henri Huttunen

2. viikon kuratoija

Henri Huttunen on moninkertainen Uneton-osallistuja, Uneton48 ry:n entinen tuottaja sekä nykyisin yhdistyksen hallituksen jäsen. Henri on nähnyt jokaisen Unettomassa valmistuneen elokuvan vuodesta 2014 lähtien, ja suurimman osan niistä useamman kerran.

Story Hack on Uneton 48 ja Lipponen Productions yhteistuotanto.

Uneton48 esittelee viikottain kuratoidun lyhytelokuvanäytöksen 48 tunnissa tehdyistä lyhytelokuvista. Seuraava mahdollisuus tehdä oma lyhytelokuvasi on 15.-17.5.2020!